Ernst Spaan

Remastered ART
REINVIGORATED,
“Oud wordt Nieuw”

Ernst Spaan heeft deel genomen aan een groep kunstenaars rondom “Remastered ART”, een initiatief van SwopART. Remastered ART is een nieuwe kunstvorm waarbij oude gedateerde kunstwerken worden getransformeerd in innovatieve duurzame kunstwerken. Bij het kunstwerk “Reinvigorated” heeft Ernst Spaan een oud zwart-wit portret van een onbekende man getransformeerd in een expressieve lenticulaire print. De onbekende persoon krijgt hiermee een nieuwe identiteit en wordt naar het heden gebracht, als het ware. Het werk is samen met werken van andere kunstenaars, tijdens Dutch Design Week 2022 tentoongesteld bij MONDiLAB.

SPAAN
Dutch Design Week

DDW(Dutch Design Week) heeft plaatsgevonden op 20-30 Oktober 2022 in Eindhoven. De design week is het grootste designevenement in Noord-Europa. Dit is een jaarlijkse evenement.

Ernst Spaan

Ernst Spaan is een Nederlandse freelance fotograaf, beeldend kunstenaar en muzikant gevestigd in Nijmegen.

Sinds hij in zijn tienerjaren zijn eerste camera (Olympus Pen EE-2) kreeg, maakt hij graag foto's. Meer recent is hij professioneler gaan werken aan fotografie.

#DDW #Dutchdesignweek #art #Ernstspaan #dutch #artist #RemasteredART #MONDiLAB #SwopART #BergmanMedia #Lenticulair #drukwerk #print #designevent #europe

 

vraag gratis een monsterbox aan

Maak kennis met ons veelzijdige aanbod van materialen, kleuren, gewichten en inspiratie!

Hierom kies je voor bergman media

Alle techniek en expertise in eigen huis
Klein team van specialisten
Creatief en oplossingsgericht

huisstijl

Briefpapier

Bureau onderleggers

Jaarverslagen

Mappen

Visitekaartjes