Bergman Techniek

LetterPress
Hoogdruk
Original LETTERPRESS
& FOLIEDRUK

Letterpress is een oude druktechniek met een trendy tintje. Met onze ervaren Heidelberg degel kunnen wij vormen drukken in dik karton of grijsboard met een grove vezel. Door het volume van het materiaal is de vorm enkel aan de voorzijde te zien en voelen.  

In het originele proces werden loden letter gebruikt om de vorm te drukken. Door de kostbare letters was het niet mogelijk voor elk project een nieuwe drukvorm te bedenken. Met de moderne technieken is het mogelijk om een cliché geheel op maat te maken met fijne details. Dus geen beperking in creativiteit. Het eindproduct kan gepreegd maar onbedrukt worden geleverd voor een authentieke look. Maar een combinatie met een krachtige kleur geeft een bijzonder effect. Daarnaast kan een combinatie met foliedruk worden gemaakt voor een stijlvol en indrukwekkend eindproduct.

CREATE & IMPRESS
  • Visitekaartjes en briefpapier
  • Uitnodigingen en promotiekaarten 
  • Bierviltjes
  • Trouwkaarten en geboortekaartjes

Authentiek & Trendy drukwerk

Letterpress is een oude druktechniek met een trendy tintje. Met onze ervaren Heidelberg degel kunnen wij vormen drukken in dik karton of grijsboard met een grove vezel. Door het volume van het materiaal is de vorm enkel aan de voorzijde te zien/voelen.

In het originele proces werden loden letter gebruikt om de vorm te drukken maar dan beperkt de creativiteit. Met de moderne technieken is het mogelijk om een cliché geheel op maak te maken. Dus geen beperking in design. Het eindproduct kan onbedrukt worden geleverd voor een authentieke traditionele look. Maar een combinatie met een krachtige kleur geeft een bijzonder effect.

 

vraag gratis een monsterbox aan

Maak kennis met ons veelzijdige aanbod van materialen, kleuren, gewichten en inspiratie!

Hierom kies je voor bergman media

Alle techniek en expertise in eigen huis
Klein team van specialisten
Creatief en oplossingsgericht

huisstijl

Briefpapier

Bureau onderleggers

Jaarverslagen

Mappen

Visitekaartjes