Textielframe zwart met peesdoek kopie

Bergman Referenties

peesdoeken arjo
empowering movement

''Bij Arjo geloven we dat het stimuleren van beweging binnen zorgomgevingen, essentieel is voor hoogwaardige zorg. Onze producten en oplossingen zijn ontworpen om een veilige en waardige ervaring te bevorderen op het gebied van transfers van zorgvragers, medische bedden, persoonlijke hygiëne, desinfectie, diagnostiek en de preventie van decubitus en veneuze trombo-embolie.

Met meer dan 6500 werknemers wereldwijd en 65 jaar zorg voor zorgvragers en -verleners zetten we ons in om de gezondheid van mensen met mobiliteitsproblemen te verbeteren.''

Image0
Unknown
Zorg

''Verpleegkundigen, verpleeghulpen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten en andere zorgprofessionals vormen de kern van de zorgervaring. Voor hen is een veilige werkomgeving essentieel. Door het risico op werkgerelateerd letsel in de zorgomgeving te verminderen.''

Image1

Voor Arjo mochten wij een serie peesdoeken leveren. Naast de productie hebben we samen gekeken naar de opbouw van de bestanden voor productie.

Naast deze muurbekleding verzorgen wij voor Arjo ook regelmatig trainingsmappen en ander cursusmateriaal. Het materiaal wordt geleverd in een mooie ringband.

Textielframe zwart met peesdoek kopie
 

vraag gratis een monsterbox aan

Maak kennis met ons veelzijdige aanbod van materialen, kleuren, gewichten en inspiratie!

Hierom kies je voor bergman media

Alle techniek en expertise in eigen huis
Klein team van specialisten
Creatief en oplossingsgericht

huisstijl

Briefpapier

Bureau onderleggers

Jaarverslagen

Mappen

Visitekaartjes