Bergman Lenticulair

lenticular
Technieken

Morph

Het ene object loopt over in een ander object door middel van een vloeiende vervorming. Tot voor kort was dit effect enkel te zien door middel van film of video. Dankzij lenticulair kan het morphing-effect ook worden geïntegreerd in drukwerk.

Verbaas uw klanten met onze unieke mogelijkheden

In principe zijn hiervoor alleen twee beelden nodig (de eerste en de laatste fase) waarbij de tussenstappen digitaal vloeiend vervormen. De twee beelden hoeven niet per se dezelfde omtrekvorm te hebben, een paar raakvlakken kunnen deze vervorming echter nog eens versterken.

Aanleveren
 • Aanleveren kan in Photoshop, Illustrator, tiff, jpg of PDF op 100% met 3 mm afloop in CMYK, 300 DPI 
 • Lever elk frame aan of start met 2 losse foto's 
 • Zorg dat de foto's gelijk zijn van formaat en goed zijn uitgelijnd.
De voordelen van morph:
 • Indrukwekkend

 • Fascinerend 

 • Professioneel

 • Kunstzinnig

Direct advies

Marcelle Idema

Productspecialist

 

vraag gratis een monsterbox aan

Maak kennis met ons veelzijdige aanbod van materialen, kleuren, gewichten en inspiratie!

 

Hierom kies je voor bergman media

 Alle techniek en expertise in eigen huis
 Klein team van specialisten
 Creatief en oplossingsgericht
Subtiel effect mogelijk

12 verschillende posities is goed verwerkbaar maar in sommige gevallen kunnen zelf 25 frames worden gebruikt. Het beste resultaat bereik je wanneer een deel van de afbeelding stabiel blijft, vooral bij meer frames / Vaak wordt gekozen om de het laatste beeld te laten opvolgen door het voorgaande beeld. Zo voorkom je dat het laatste naar het eerste beeld springt. Dat gaat wel ten koste van de scherpte en kwaliteit van de boodschap. Er zit tenslotte meet informatie onder een lens. / Gebruik een egale rustige achtergrond.

Wij helpen u graag met het inzichtelijk maken van de mogelijkheden met zoom effecten, het verzinnen van verrassend idee en loodsen u door het ontwerpproces!

Uitingen verreiken met een morph effect

 • Give-aways
 • Boekomslagen
 • Verpakkingen
 • Kaarten
 • Kunstvormen
 • Commerciële boodschappen

Herman brood

20 jaar na het overlijden van Rock-'n-Roll artiest en kunstenaar Herman Brood ontdekten zijn vrouw Xandra Brood en zus Beppie Brood enkele dozen afgeladen met niet eerder vertoonde tekeningen, brieven, postkaarten, schetsen en poëzie vol humor, liefde, drama en verdriet. Deze bijzondere ontdekking wordt nu gebundeld in een mega uitgave. Deze gelimiteerde uitgave met een oplage van slechts 500 exemplaren omvat ruim 3750 niet eerder vertoonde werken van Herman Brood. Het boek ligt in een prachtig vormgegeven doos met lenticulaire druk. Bergman Media verzorgde het lenticulair drukwerk.

Bron: www.uitgeverijkomma.nl

de nummer 1 in lenticulair

"Ja wij drukken ook lenticular", kan ik met regelmaat beantwoorden. E krijgen wij de vraag "kunnen jullie dat ook". Hoewel het een techniek is die al jaren bestaat is het niet zo dat iedere drukkerij de kennis en ervaring heeft met deze techniek. Klanten noemen het ook wel 3D, bewegend drukwerk, flippo's, flipflop, animatie of holografisch.

Door de ervaring die wij door de jaren hebben opgedaan zijn we in staat te adviseren wanneer we een ontwerp onder ogen krijgen. Het is een erg mooie techniek om mee te werken. Het resultaat is eigenlijk altijd indrukwekkend.

innovatief drukwerk

Met deze LED-UV technologie ondervindt u alle voordelen van conventioneel UV-offsetdruk zonder alle negatieve milieubelastende elementen zoals ozon en stickoxide. Het milieuvriendelijk drukprocedé draagt er tevens toe bij, dat het energieverbruik ten opzichte van traditionele UV drastisch wordt teruggedrongen, zelfs tot wel 70%. 

Door deze kostbare investering kunnen we onze klanten voorzien van een nog grotere variatie aan producten. Met deze technologie is offset drukwerk direct droog en verwerkbaar.

Offerte
Samples
huisstijl

Briefpapier

Bureau onderleggers

Jaarverslagen

Mappen

Visitekaartjes