Bergman Branche

VERPAKKINGS-
INDUSTRIE

SPECIALISTISCH DRUKWERK VOOR DE VERPAKKINGSINDUSTRIE
‘Als jullie het bedenken, maken wij het!’

Verpakkingen laten ontwikkelen, drukken en produceren

Een verpakking is zoveel meer dan een omhulsel voor een product. Een specifiek voor het product ontworpen verpakking kan namelijk gevoelige producten optimaal beschermen en zo schade voorkomen. We moeten ook niet vergeten dat het design van de verpakking óók communiceert. Bij Bergman Media maken we unieke verpakkingen, toegespitst op het product en de doelgroep. Naast functioneel is de verpakking dus ook commercieel.

We maken al verpakkingen vanaf één stuks en kunnen eventueel proefmodellen produceren. Door verschillende technieken binnen onze drukkerij in te zetten, is eigenlijk alles mogelijk. Door verpakkingen over de offset persen te laten gaan, zorgen we voor een constante kwaliteit. Daarnaast kan er gedacht worden aan bijzondere afwerkingen die we uit ons lenticulair spectrum in kunnen zetten. Met onze UV-ledlamp komt het gedrukte materiaal diréct droog van de persen. Daardoor kunnen we de verpakkingen direct verwerken: denk dan aan het afwerken met een laminaat of simpel gezegd het in elkaar zetten van de verpakkingen.

Voordelen van professioneel ontwikkelde verpakkingen van Bergman Media

 • Specifiek voor het product op maat gemaakt
 • Een constante kwaliteit door gebruik van offset drukwerk
 • Door een combinatie van druktechnieken een unieke verpakking die:
  • Geoptimaliseerd is voor het te verpakken product
  • Zeer goed communiceert
  • Flexibel in te zetten is
 • Met onze ervaring in verpakkingen kunnen we adviseren en sparren, we weten wat wel en niet werkt

Persoonlijk

Andree Bergman

Productspecialist

 

vraag gratis een monsterbox aan

Maak kennis met ons veelzijdige aanbod van materialen, kleuren, gewichten en inspiratie!

 

Hierom kies je voor bergman media

 Alle techniek en expertise in eigen huis
 Klein team van specialisten
 Creatief en oplossingsgericht
Ervaring met verpakkingen

We ontwerpen en produceren al vele jaren verpakkingen voor allerlei producten. Daardoor weten we wat wel en juist niet werkt of praktisch is. We denken dan ook graag met u mee.

Ook hebben we diverse, gestandaardiseerde verpakkingen op voorraad, die we kunnen bedrukken in de juiste huisstijl. Verpakkingen kunnen we daarnaast eventueel ook gepersonaliseerd leveren.

Voorheen was het zo dat vaak grote voorraden verpakkingen aan werden gelegd, omdat de stuksprijzen en productiekosten zo lager kunnen blijven. Met de moderne technieken van tegenwoordig is dat niet meer nodig en kun je dus zelfs denken aan seizoensgebonden veranderingen in de verpakking!

Wij maken onder meer de volgende soorten verpakkingen:

 1. Vouwkartonnage (dozen)
 2. Kunststofverpakking
 3. Antibacteriële verpakking
 4. Sleeve
 5. Display

Benieuwd naar de grenzeloze creativiteit die onze specialistische druktechnieken oplevert? Vraag de monsterbox aan!

Eens sparren over wat een specialistische drukker kan betekenen voor u? Dat kan! Stuur een ons een bericht en we maken snel een afspraak.

Herman brood

20 jaar na het overlijden van Rock-'n-Roll artiest en kunstenaar Herman Brood ontdekten zijn vrouw Xandra Brood en zus Beppie Brood enkele dozen afgeladen met niet eerder vertoonde tekeningen, brieven, postkaarten, schetsen en poëzie vol humor, liefde, drama en verdriet. Deze bijzondere ontdekking wordt nu gebundeld in een mega uitgave. Deze gelimiteerde uitgave met een oplage van slechts 500 exemplaren omvat ruim 3750 niet eerder vertoonde werken van Herman Brood. Het boek ligt in een prachtig vormgegeven doos met lenticulaire druk. Bergman Media verzorgde het lenticulair drukwerk.

Bron: www.uitgeverijkomma.nl

de nummer 1 in lenticulair

"Ja wij drukken ook lenticular", kan ik met regelmaat beantwoorden. En krijgen wij de vraag "kunnen jullie dat ook?", ja, dat kunnen we. Hoewel het een techniek is die al jaren bestaat is het niet zo dat iedere drukkerij de kennis en ervaring heeft met deze techniek. Klanten noemen het ook wel 3D, bewegend drukwerk, flippo's, flipflop, animatie of holografisch.

Door de ervaring die wij door de jaren hebben opgedaan zijn we in staat te adviseren wanneer we een ontwerp onder ogen krijgen. Het is een erg mooie techniek om mee te werken. Het resultaat is eigenlijk altijd indrukwekkend.

innovatief drukwerk

Met deze LED-UV technologie ondervindt u alle voordelen van conventioneel UV-offsetdruk zonder alle negatieve milieubelastende elementen zoals ozon en stickoxide. Het milieuvriendelijk drukprocedé draagt er tevens toe bij, dat het energieverbruik ten opzichte van traditionele UV drastisch wordt teruggedrongen, zelfs tot wel 70%. 

Door deze kostbare investering kunnen we onze klanten voorzien van een nog grotere variatie aan producten. Met deze technologie is offset drukwerk direct droog en verwerkbaar.

 

huisstijl

Briefpapier

Bureau onderleggers

Jaarverslagen

Mappen

Visitekaartjes