Bergman Branche

SIERTEELT &
GROOTHANDEL

SPECIALISTISCH DRUKWERK VOOR DE SIERTEELT EN GROOTHANDEL
‘Speciale lenticulair gedrukte plantenstekers: uniek!’

Specifieke uitdaging vraagt om creativiteit

De sierteelt is een branche waarin drukwerk een grote rol kan spelen. Immers, in elk potje gaat steker met daarop de informatie van het desbetreffende plantje. Een feit waar we gauw aan voorbij gaan is dat al deze stekers gedrukt moet worden en bestand moeten zijn tegen vocht, de aarde en eventuele andere omgevingsfactoren.

De oplossing: lenticulair gedrukte kunststof stekers

Dit soort stekers worden dan ook via lenticulaire technieken gedrukt. Door via een stans de kunststof uit te stansen kunnen we het gewenste vormpje, geschikt voor de specifieke plant tot steker vervaardigen. In de afwerking kunnen we er daarna voor kiezen om door speciale lenticulaire bewerkingen te doen, extra attentiewaarde aan de steker aan te brengen.

Persoonlijk

Andree Bergman

Productspecialist

 

Hierom kies je voor bergman media

 Alle techniek en expertise in eigen huis
 Klein team van specialisten
 Creatief en oplossingsgericht
Meer dan alleen stekers: het complete pakket

Bij Bergman Media kunnen we uw complete drukwerk uit handen nemen, denk aan:

  • Verpakkingsmaterialen
  • Huisstijldrukwerk
  • Mailings

Bergman Media en drukwerk in de sierteelt

Al een ruim aantal jaren werken we voor bedrijven in de sierteelt. We kennen daarmee de branche en uw wensen en aandachtspunten goed. Doordat Bergman Media zich heeft gespecialiseerd in lenticulair drukwerk, kunnen we de toepassing voor de sierteelt perfect bedienen. We communiceren daarnaast via korte lijnen en weten van aanpakken. Ook in het voortraject, de ontwikkeling van de stekers en de distributie zorgen we voor volledige ontzorging.

Al een concreet plan klaar? Dan maken we graag voor u een sample op maat. Neem hiervoor contact met ons op. Vraag de monsterbox aan!

Al een concreet plan klaar? Dan maken we graag voor u een sample op maat. Neem hiervoor contact met ons op.

Herman brood

20 jaar na het overlijden van Rock-'n-Roll artiest en kunstenaar Herman Brood ontdekten zijn vrouw Xandra Brood en zus Beppie Brood enkele dozen afgeladen met niet eerder vertoonde tekeningen, brieven, postkaarten, schetsen en poëzie vol humor, liefde, drama en verdriet. Deze bijzondere ontdekking wordt nu gebundeld in een mega uitgave. Deze gelimiteerde uitgave met een oplage van slechts 500 exemplaren omvat ruim 3750 niet eerder vertoonde werken van Herman Brood. Het boek ligt in een prachtig vormgegeven doos met lenticulaire druk. Bergman Media verzorgde het lenticulair drukwerk.

Bron: www.uitgeverijkomma.nl

de nummer 1 in lenticulair

"Ja wij drukken ook lenticular", kan ik met regelmaat beantwoorden. En krijgen wij de vraag "kunnen jullie dat ook?", ja, dat kunnen we. Hoewel het een techniek is die al jaren bestaat is het niet zo dat iedere drukkerij de kennis en ervaring heeft met deze techniek. Klanten noemen het ook wel 3D, bewegend drukwerk, flippo's, flipflop, animatie of holografisch.

Door de ervaring die wij door de jaren hebben opgedaan zijn we in staat te adviseren wanneer we een ontwerp onder ogen krijgen. Het is een erg mooie techniek om mee te werken. Het resultaat is eigenlijk altijd indrukwekkend.

innovatief drukwerk

Met deze LED-UV technologie ondervindt u alle voordelen van conventioneel UV-offsetdruk zonder alle negatieve milieubelastende elementen zoals ozon en stickoxide. Het milieuvriendelijk drukprocedé draagt er tevens toe bij, dat het energieverbruik ten opzichte van traditionele UV drastisch wordt teruggedrongen, zelfs tot wel 70%. 

Door deze kostbare investering kunnen we onze klanten voorzien van een nog grotere variatie aan producten. Met deze technologie is offset drukwerk direct droog en verwerkbaar.

 

huisstijl

Briefpapier

Bureau onderleggers

Jaarverslagen

Mappen

Visitekaartjes