Bergman Branche

(Semi)
Overheid

BEVEILIGD DRUKWERK VOOR DE (SEMI) OVERHEIDSINSTANTIES
‘Beveiligd drukwerk en officiële documenten’

Discreet omgaan met drukwerk

Voor overheidsinstanties of instanties in de semioverheid is het belangrijk om voor beveiligd drukwerk te kunnen vertrouwen op een partner die met de grootste discretie omgaat met het drukwerk. In de (semi) overheid wordt immers vaak gebruik gemaakt van documenten die niet gekopieerd moeten kunnen worden of waar echt maar een exemplaar gewenst is. Denk aan documenten zoals: 

  • Aktes
  • Diploma’s
  • Certificaten
  • Parkeervergunningen

Persoonlijk

Andree Bergman

Productspecialist

 

 

Waardedocumenten een uniek en moeilijk vervalsbaar detail geven

Het beschermen van onze waardedocumenten doen we vaak door zichtbare of onzichtbare kenmerken op het drukwerk aan te brengen. Door deze kenmerken te gebruiken krijg het document zijn zo gewenste beveiliging. We kunnen drukwerk beveiligen met technieken zoals: 

  • Perforaties
  • 3D hologrammen
  • Watermerken
  • Folieafwerkingen

Bergman Media en beveiligd drukwerk voor (semi) overheidsinstanties

Bij Bergman Media hebben we vele jaren ervaring met het produceren van beveiligd drukwerk voor (semi) overheidsinstanties. We kennen daardoor de dynamiek in het werken met en voor deze instanties. Doordat we ons de laatste jaren gespecialiseerd hebben en in de markt als nummer 1 in lenticulair drukwerk worden gezien, hebben we alle technieken in huis om unieke details aan uw waardedocumenten te geven. Naast de uitvoering geven we daarom ook graag advies en denken we in het voortraject vaak mee met onze klanten. Uiteindelijk is ons gezamenlijke doel: waardevolle documenten zo veilig mogelijk maken en beschermen tegen vervalsingen en kopieën.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vraag de monsterbox met voorbeelden aan!

Contact met ons over de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Dat kan!

Herman brood

20 jaar na het overlijden van Rock-'n-Roll artiest en kunstenaar Herman Brood ontdekten zijn vrouw Xandra Brood en zus Beppie Brood enkele dozen afgeladen met niet eerder vertoonde tekeningen, brieven, postkaarten, schetsen en poëzie vol humor, liefde, drama en verdriet. Deze bijzondere ontdekking wordt nu gebundeld in een mega uitgave. Deze gelimiteerde uitgave met een oplage van slechts 500 exemplaren omvat ruim 3750 niet eerder vertoonde werken van Herman Brood. Het boek ligt in een prachtig vormgegeven doos met lenticulaire druk. Bergman Media verzorgde het lenticulair drukwerk.

Bron: www.uitgeverijkomma.nl

de nummer 1 in lenticulair

"Ja wij drukken ook lenticular", kan ik met regelmaat beantwoorden. En krijgen wij de vraag "kunnen jullie dat ook?", ja, dat kunnen we. Hoewel het een techniek is die al jaren bestaat is het niet zo dat iedere drukkerij de kennis en ervaring heeft met deze techniek. Klanten noemen het ook wel 3D, bewegend drukwerk, flippo's, flipflop, animatie of holografisch.

Door de ervaring die wij door de jaren hebben opgedaan zijn we in staat te adviseren wanneer we een ontwerp onder ogen krijgen. Het is een erg mooie techniek om mee te werken. Het resultaat is eigenlijk altijd indrukwekkend.

innovatief drukwerk

Met deze LED-UV technologie ondervindt u alle voordelen van conventioneel UV-offsetdruk zonder alle negatieve milieubelastende elementen zoals ozon en stickoxide. Het milieuvriendelijk drukprocedé draagt er tevens toe bij, dat het energieverbruik ten opzichte van traditionele UV drastisch wordt teruggedrongen, zelfs tot wel 70%. 

Door deze kostbare investering kunnen we onze klanten voorzien van een nog grotere variatie aan producten. Met deze technologie is offset drukwerk direct droog en verwerkbaar.

 

huisstijl

Briefpapier

Bureau onderleggers

Jaarverslagen

Mappen

Visitekaartjes