Bergman Branche

Retail &
Instore

INSTORE DRUKWERK VOOR DE RETAIL
‘Meer mensen bereiken met professioneel gedrukt actiemateriaal, promotiemateriaal of POS-materiaal’

Het verschil maken met speciaal drukwerk voor je klant

Om de aandacht te trekken naar acties en promoties rondom een merk in de winkels, kunnen we veel materialen in zetten. Het is belangrijk om de juiste uitstraling over te brengen op het drukwerk en ook voldoende stopkracht in de uitingen te krijgen. Door op diverse plekken in de winkel en op verschillend drukwerk de aandacht te trekken van de bezoeker, zorg je dat men uiteindelijk in zal gaan op het aanbod. Er is een zeer uitgebreid aanbod van POS-materiaal te bedenken: 

  • Displays
  • Toonbankdisplays
  • Wobblers
  • Vloerstickers
  • Raambestickering
  • Statische stickers (voor tijdelijke promoties)
  • Banners

Wanneer de klant op verschillende manieren met dezelfde boodschap in aanraking komt, is de kans op een sale groter. Daarom is het ook belangrijk om goed na te denken over de inrichting van een winkel met POS-materiaal. Waar wil ik wát aan mijn klant vertellen? Het is prettig om daarom de mogelijkheden samen met een specialistisch te onderzoeken. Iemand die denkt in de marketingtechnische kant van het verhaal, de mogelijkheden in kaart kan brengen, maar ook praktisch mee kan denken.

Echt opvallen doe je met speciale formaten en afwerkingen

Het valt niet mee om door alle prikkels heen die een winkelbezoeker toch al krijgt op te vallen. Daarom is het een goed idee om gebruik te maken van drukwerk op afwijkende formaten of met bijzondere afwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan gestanst drukwerk of promoties met 3D effecten. Zo is de kans groter dat de uiting genoeg stopkracht heeft voor de bezoeker en hij getriggerd is de informatie tot zich te nemen.

Hoe ga je om met de distributie van instore en POS-materialen?

Natuurlijk vraagt de praktische invulling wat aandacht. De materialen moeten, het liefst just-in-time, op de juiste locatie klaarliggen om ingezet te worden. En hoe zorg je ervoor dat de acties er in elk filiaal hetzelfde uitzien? Door hier bij de productie van het drukwerk al aandacht voor te hebben, kan er gezorgd worden voor een vlotte en prettige afwikkeling.

DIRECT ADVIES
Andree Bergman

Productspecialist

 

vraag gratis een monsterbox aan

Maak kennis met ons veelzijdige aanbod van materialen, kleuren, gewichten en inspiratie!

 

Hierom kies je voor bergman media

 Alle techniek en expertise in eigen huis
 Klein team van specialisten
 Creatief en oplossingsgericht
Bergman Media en instore drukwerk en POS-materialen

We produceren bij Bergman Media al vele jaren drukwerk voor de retail. Ons flexibel in te zetten machinepark zorgt ervoor dat we in kleine oplages (voor een enkel filiaal bijvoorbeeld), maar ook voor een complete keten POS-materiaal kunnen produceren. We begrijpen dat de distributie van de materialen erg nauw komt en dus kunnen we de materialen precies op tijd bij een filiaal of bijvoorbeeld de vertegenwoordiger hebben. Ook kunnen we leveren op afroep van bijvoorbeeld de vertegenwoordiger of filiaalmanager. 

Door onze specialisatie in lenticulair drukwerk, zorgen we ervoor dat uw POS-materialen echt opvallen! Wij kunnen een variatie aan afwijkende formaten drukken en speciale effecten zoals 3D of Flip-Flop toepassen. Zelfs groot formaat lenticular panelen of reguliere kunststof platen voor de winkelinrichting zijn realiseerbaar! De complete range is leverbaar bij Bergman Media en dat is prettig, want zo ziet al uw POS-materiaal er professioneel uit, heeft het drukwerk eenheid in kleur en materiaal en nemen we praktische hoofdbrekers rond de distributie voor u weg.

Instore uitingen en POS-materiaal 

We begrijpen dat er veel op u afkomt als u uw instore uitingen en POS-materiaal wilt bedenken, vormgeven en laten produceren? Wij hebben veel ervaring en kunnen u sturen in de aanpak.  Stuur een ons een bericht en we maken snel een afspraak om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Bent u benieuwd hoe u echt op kunt vallen met uw instore en POS-materiaal? Vraag de monsterbox met verrassende voorbeelden aan!

Herman brood

20 jaar na het overlijden van Rock-'n-Roll artiest en kunstenaar Herman Brood ontdekten zijn vrouw Xandra Brood en zus Beppie Brood enkele dozen afgeladen met niet eerder vertoonde tekeningen, brieven, postkaarten, schetsen en poëzie vol humor, liefde, drama en verdriet. Deze bijzondere ontdekking wordt nu gebundeld in een mega uitgave. Deze gelimiteerde uitgave met een oplage van slechts 500 exemplaren omvat ruim 3750 niet eerder vertoonde werken van Herman Brood. Het boek ligt in een prachtig vormgegeven doos met lenticulaire druk. Bergman Media verzorgde het lenticulair drukwerk.

Bron: www.uitgeverijkomma.nl

de nummer 1 in lenticulair

"Ja wij drukken ook lenticular", kan ik met regelmaat beantwoorden. En krijgen wij de vraag "kunnen jullie dat ook?", ja, dat kunnen we. Hoewel het een techniek is die al jaren bestaat is het niet zo dat iedere drukkerij de kennis en ervaring heeft met deze techniek. Klanten noemen het ook wel 3D, bewegend drukwerk, flippo's, flipflop, animatie of holografisch.

Door de ervaring die wij door de jaren hebben opgedaan zijn we in staat te adviseren wanneer we een ontwerp onder ogen krijgen. Het is een erg mooie techniek om mee te werken. Het resultaat is eigenlijk altijd indrukwekkend.

innovatief drukwerk

Met deze LED-UV technologie ondervindt u alle voordelen van conventioneel UV-offsetdruk zonder alle negatieve milieubelastende elementen zoals ozon en stickoxide. Het milieuvriendelijk drukprocedé draagt er tevens toe bij, dat het energieverbruik ten opzichte van traditionele UV drastisch wordt teruggedrongen, zelfs tot wel 70%. 

Door deze kostbare investering kunnen we onze klanten voorzien van een nog grotere variatie aan producten. Met deze technologie is offset drukwerk direct droog en verwerkbaar.

 

huisstijl

Briefpapier

Bureau onderleggers

Jaarverslagen

Mappen

Visitekaartjes