Bergman Branche

reclame & Communicatie
bureaus

SPECIALISTISCH DRUKWERK VOOR RECLAME- EN COMMUNICATIEBUREAUS
Het verschil maken met speciaal drukwerk voor je klant

Het verschil maken met speciaal drukwerk voor je klant

In de huidige markt heeft drukwerk een speciale positie. Het is er om op te vallen, er tussenuit te springen maar bovenal een boodschap over te brengen die je in je handen wil hebben. Samenwerkingen tussen een speciaal drukker en een reclamebureau leveren bijzondere producties op. Hierbij is het belangrijk dat de drukker het (commerciële) doel van de actie in het oog houdt, maar ook bijstuurt en meedenkt over de mogelijkheden, haalbaarheid en de randvoorwaarden. Zo krijgen we samen een uniek communicatiemiddel.

Eindeloze mogelijkheden voor creatieven

Druktechnieken ontwikkelen zich de laatste jaren in razend tempo. We kunnen afwijkende materialen en formaten in allerlei vormen en maten over de drukpers laten gaan. Ook kunnen we gemakkelijk drukwerk personaliseren en zijn door de techniek, waarbij je moet denken aan UV-ledtechnologie en geavanceerd digitaal drukken, in staat om dit alles in variabele oplages (van kleiner tot groter) en sneller te realiseren. Voor grafisch ontwerpers en creatief denkers levert dit bijna eindeloze mogelijkheden op.

Combineren van meerdere technieken

Voor een bureau, maar ook voor de eindklant, is het fijn als de complete productie van een opdracht bij één specialistisch drukker kan worden ondergebracht. Zo kan men de eenheid in kleur onder controle houden, levert dit voordelen op voor het eventueel handlen van een productie en verloopt het procesmanagement soepel (één aanspreekpunt voor alles). Door verschillende technieken te combineren kan de specialistisch drukker bijvoorbeeld een give away verpakken in een op gemaakt doosje, een luxe flyer bijvoegen en het geheel in een gepersonaliseerde envelop verpakken.

Een drukker die de workflow van het reclamebureau kent

We begrijpen, als drukkers, de workflow van een reclamebureau. Soms is het fijn om tijdens een pitchfase al samen met de drukker om tafel te zitten en de mogelijkheden te onderzoeken en samen de gezamenlijke creativiteit aan te boren. Zelf nemen we ook wel eens deel aan pitches of voorstellen en zo begrijpen we creativiteit die hier gevraagd wordt. 

De drukker draait zijn productie vaak in de laatste fase van een opdracht. Dat begrijpen we. Dat brengt soms tijdsdruk met zich mee. Iets wat we met de eerdergenoemde technologieën veelal goed kunnen ondervangen. Maar voor veel bureaus denkt de drukker liever al in een eerdere fase mee over de planning en de haalbaarheid van een idee. Dit levert minder stress op en geeft ruimte voor zorgvuldigheid tijdens de afwerking. Kwaliteit blijft gewaarborgd en dat draagt bij aan een geslaagd eindproduct met de perfecte attentiewaarde.

Direct advies

Andree Bergman

Productspecialist

 

vraag gratis een monsterbox aan

Maak kennis met ons veelzijdige aanbod van materialen, kleuren, gewichten en inspiratie!

 

Hierom kies je voor bergman media

 Alle techniek en expertise in eigen huis
 Klein team van specialisten
 Creatief en oplossingsgericht
Contact en afwikkeling richting de eindklant

Voor een reclamebureau is het fijn om te weten dat de contactmomenten van een drukker met de eindklant soepel en helder verlopen. Volgens dezelfde normen en waarden die jullie als bureau ook hanteren! Ook is het soms belangrijk om white label te leveren of juist in de stijl van jullie bureau. In de logistieke afhandeling is het van belang dat er net zo zorgvuldig wordt omgesprongen met het drukwerk als tijdens de productie. De logistieke afhandeling moet daarnaast idealiter ook nog flexibel zijn ingericht als het gaat om doorlooptijd en aflevermoment of locatie. De klanten van een reclamebureau zijn immers net zo divers als die van een specialistisch drukker!

Bergman Media en het reclame- en communicatiebureau

Bij Bergman Media werken we al sinds jaar en dag samen met reclame- en communicatiebureaus. Voornamelijk met bureaus vanuit de regio, maar ook van daarbuiten. We zijn blij dat we met die bureaus vaak een langdurige samenwerking aan kunnen gaan, waarbij we als feedback vaak krijgen dat ‘de specialistische kennis die Bergman Media inbrengt en de persoonlijke communicatie’ zeer wordt gewaardeerd. Vaak in lijn met hoe de bureaus zelf ook werken.

Benieuwd naar de grenzeloze creativiteit die onze specialistische druktechnieken oplevert? Vraag de monsterbox aan!

Eens sparren over wat een specialistische drukker kan betekenen voor uw bureau? Dat kan! Stuur een ons een bericht en we maken snel een afspraak.

Herman brood

20 jaar na het overlijden van Rock-'n-Roll artiest en kunstenaar Herman Brood ontdekten zijn vrouw Xandra Brood en zus Beppie Brood enkele dozen afgeladen met niet eerder vertoonde tekeningen, brieven, postkaarten, schetsen en poëzie vol humor, liefde, drama en verdriet. Deze bijzondere ontdekking wordt nu gebundeld in een mega uitgave. Deze gelimiteerde uitgave met een oplage van slechts 500 exemplaren omvat ruim 3750 niet eerder vertoonde werken van Herman Brood. Het boek ligt in een prachtig vormgegeven doos met lenticulaire druk. Bergman Media verzorgde het lenticulair drukwerk.

Bron: www.uitgeverijkomma.nl

de nummer 1 in lenticulair

"Ja wij drukken ook lenticular", kan ik met regelmaat beantwoorden. En krijgen wij de vraag "kunnen jullie dat ook?", ja, dat kunnen we. Hoewel het een techniek is die al jaren bestaat is het niet zo dat iedere drukkerij de kennis en ervaring heeft met deze techniek. Klanten noemen het ook wel 3D, bewegend drukwerk, flippo's, flipflop, animatie of holografisch.

Door de ervaring die wij door de jaren hebben opgedaan zijn we in staat te adviseren wanneer we een ontwerp onder ogen krijgen. Het is een erg mooie techniek om mee te werken. Het resultaat is eigenlijk altijd indrukwekkend.

innovatief drukwerk

Met deze LED-UV technologie ondervindt u alle voordelen van conventioneel UV-offsetdruk zonder alle negatieve milieubelastende elementen zoals ozon en stickoxide. Het milieuvriendelijk drukprocedé draagt er tevens toe bij, dat het energieverbruik ten opzichte van traditionele UV drastisch wordt teruggedrongen, zelfs tot wel 70%. 

Door deze kostbare investering kunnen we onze klanten voorzien van een nog grotere variatie aan producten. Met deze technologie is offset drukwerk direct droog en verwerkbaar.

 

huisstijl

Briefpapier

Bureau onderleggers

Jaarverslagen

Mappen

Visitekaartjes