Bergman Branche

MIDDEN- &
KLEINBEDRIJF

Professioneel drukwerk voor het midden- en kleinbedrijf

In elk bedrijf is drukwerk een belangrijke manier om te communiceren

Om goed onder de aandacht van je doelgroep te komen, speelt drukwerk al sinds jaar en dag een belangrijke rol. Er wordt veel gesproken over de digitalisering van communicatie, maar we zien vandaag de dag nog in nagenoeg elk bedrijf drukwerk voor promotionele en communicatieve doeleinden dagelijks voorbijkomen. Zeker in het midden- en kleinbedrijf, waar persoonlijk contact nog steeds erg belangrijk is.

Drukwerk kan een juiste tone-of-voice overbrengen en laten zien wie je bent en waar voor je staat. Een belangrijk onderdeel van iedere huisstijl. Binnen het midden- en kleinbedrijf drukken wij onder en ander heel divers huisstijldrukwerk en specials:

 • Visitekaartjes
 • Bedrijfsbrochures
 • Flyers
 • (Technische) leaflets
 • Verpakkingen

Drukwerk laat je opvallen, maar laat allereerst zien wie je bent. Het juiste ontwerp is natuurlijk belangrijk voor je herkenbaarheid, maar ook de papierkeuze, de drukwijze en de afwerking zeggen veel over je identiteit als merk. Daarom is het ook belangrijk om al die zaken afgewogen te bepalen en te bewaken. Bergman Media heeft veel ervaring met het drukken van drukwerk voor het midden- en kleinbedrijf en weet welke keuzes bijdragen aan het gewenste imago.

Echt opvallen doe je met speciale formaten en afwerkingen

Wil je net dat beetje extra opvallen, waardoor:

 • Je visitekaartje opvalt in die bak vol met kaartjes?
 • Je drukwerk er op de deurmat van je klant wél uitspringt?
 • Je prijslijst opvalt in de kast van de verkoopmedewerker tussen de concurrentie?
 • Je mailing de gewenste reactie uitlokt bij de doelgroep?

Kies er dan voor om buiten de gebaande paden te gaan! Kies bijvoorbeeld voor een minder gangbaar formaat of maak zelfs gebruik van een speciaal voor jou ontworpen stans! Ook in de afwerking van je drukwerk kun je opvallen. Met onze lenticulair afwerkingen zorg je met bijvoorbeeld een 3D effect, een spotvernis of het gebruik van een folie er op zeker voor dat je opvalt, gezien wordt en gedaan krijgt wat je zou willen!

DIRECT ADVIES

Andree Bergman

Productspecialist

 

vraag gratis een monsterbox aan

Maak kennis met ons veelzijdige aanbod van materialen, kleuren, gewichten en inspiratie!

 

Hierom kies je voor bergman media

 Alle techniek en expertise in eigen huis
 Klein team van specialisten
 Creatief en oplossingsgericht
Keer op keer de juiste uitstraling: herhaaldrukwerk

Als onderneming komt het natuurlijk ook voor de je herhaaldrukwerk hebt waarbij je een constante uitstraling wilt waarborgen. Een herdruk van je flyers, visitekaartjes voor die nieuwe medewerker of de jaarlijkse prijslijst die weer uitkomt: je wilt dat ze een continue afspiegeling van je imago, huisstijl en merk zijn. Door te kiezen voor ons als vaste partner in drukwerk zorgen wij onder meer voor:

 • Kleurgelijkheid
 • Een keuze voor dezelfde soorten papier
 • Het bewaken van je huisstijl

Bergman Media en het midden- en kleinbedrijf

We produceren bij Bergman Media al vele jaren drukwerk voor bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Ons flexibel in te zetten machinepark zorgt ervoor dat we veel verschillende soorten drukwerk aankunnen, maar ook in kleine oplages kunnen leveren.  Je zou het misschien niet denken als je naar onze drukkerij kijkt, maar we horen zelf ook tot het midden- en kleinbedrijf. Daarom weten we als geen ander dat flexibiliteit, korte lijntjes in de communicatie en het nakomen van de afspraken waarden zijn die voor jou als MKB-er erg belangrijk zijn.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Vraag de monsterbox met verrassende voorbeelden aan!

Contact met ons over de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Dat kan!

Herman brood

20 jaar na het overlijden van Rock-'n-Roll artiest en kunstenaar Herman Brood ontdekten zijn vrouw Xandra Brood en zus Beppie Brood enkele dozen afgeladen met niet eerder vertoonde tekeningen, brieven, postkaarten, schetsen en poëzie vol humor, liefde, drama en verdriet. Deze bijzondere ontdekking wordt nu gebundeld in een mega uitgave. Deze gelimiteerde uitgave met een oplage van slechts 500 exemplaren omvat ruim 3750 niet eerder vertoonde werken van Herman Brood. Het boek ligt in een prachtig vormgegeven doos met lenticulaire druk. Bergman Media verzorgde het lenticulair drukwerk.

Bron: www.uitgeverijkomma.nl

de nummer 1 in lenticulair

"Ja wij drukken ook lenticular", kan ik met regelmaat beantwoorden. En krijgen wij de vraag "kunnen jullie dat ook?", ja, dat kunnen we. Hoewel het een techniek is die al jaren bestaat is het niet zo dat iedere drukkerij de kennis en ervaring heeft met deze techniek. Klanten noemen het ook wel 3D, bewegend drukwerk, flippo's, flipflop, animatie of holografisch.

Door de ervaring die wij door de jaren hebben opgedaan zijn we in staat te adviseren wanneer we een ontwerp onder ogen krijgen. Het is een erg mooie techniek om mee te werken. Het resultaat is eigenlijk altijd indrukwekkend.

innovatief drukwerk

Met deze LED-UV technologie ondervindt u alle voordelen van conventioneel UV-offsetdruk zonder alle negatieve milieubelastende elementen zoals ozon en stickoxide. Het milieuvriendelijk drukprocedé draagt er tevens toe bij, dat het energieverbruik ten opzichte van traditionele UV drastisch wordt teruggedrongen, zelfs tot wel 70%. 

Door deze kostbare investering kunnen we onze klanten voorzien van een nog grotere variatie aan producten. Met deze technologie is offset drukwerk direct droog en verwerkbaar.

 

huisstijl

Briefpapier

Bureau onderleggers

Jaarverslagen

Mappen

Visitekaartjes