Bergman Branche

Grafische Branche

SAMENWERKEN MET COLLEGA’S IN DE GRAFISCHE BRANCHE
‘Samen een compleet grafisch product afleveren’

Specialismen van drukkers combineren

Binnen de grafische branche is de afgelopen decennia de specialisatie toegenomen. Zo is er een uitgebreid aanbod aan speciaal drukkers ontstaan en zijn de mogelijkheden nagenoeg eindeloos geworden. Door van elkaars specialismen gebruik te maken, zorgen we ervoor dat het eindproduct altijd op een erg hoog kwaliteitsniveau ligt. Dat kan alleen maar als we samenwerken en elkaar in onze kracht zetten.

Wat we niet kunnen, besteden we uit

Wat we zelf niet kunnen, besteden we uit aan onze partners. Binnen de infrastructuur en het machinepark van onze drukkerij kunnen we een hoop. En dat kunnen we ook op een hoog kwaliteitsniveau. Zo combineren we bijvoorbeeld het lamineerbedrijf dat zelf niet kan drukken, met de drukker die zelf niet kan lamineren. Ieder in zijn eigen specialisme. Maar, we accepteren het ook wanneer een opdracht niet of niet helemaal binnen ons specialisme valt. Dat besteden we uit, want alleen zo kunnen we de beste kwaliteit waarborgen. Bij Bergman Media zijn we specialist in lenticulair drukwerk en kunnen we daarnaast snel leveren door het gebruik van geavanceerde technieken waaronder het gebruik van onze LED UV-lamp op de drukpers. Ook draaien we onze hand niet om voor klussen die anderen niet aandurven, bijvoorbeeld het drukken van afwijkende formaten of op ongebruikelijke substraten zoals kunststof en bijzondere papiersoorten.

Partnerships met elkaar aangaan

Bij Bergman Media investeren we in ons netwerk met collega drukkerijen. We vinden het belangrijk om daarbinnen duurzame partnerships aan te gaan. Partnerships waarbinnen je elkaar kunt vertrouwen en eerlijk kan communiceren. Met de focus op samenwerking en een hoge eindkwaliteit. Door onze jarenlange ervaring in bijzondere en speciale producties, kunnen we gedegen kennis inzetten om collega drukkerijen bij te staan. We denken graag creatief mee met onze collega’s. Niet voor niks horen we vaak in de branche, als er om een oplossing gevraagd worden: “Bel Andree Bergman maar, die heeft er vast wel een oplossing voor!”. En dat doen we met passie, we denken altijd in mogelijkheden. We houden onze technische knowhow op een continu hoog niveau en kunnen dat stapje ook waarmaken.

Direct Advies
Andree Bergman

Productspecialist

 

vraag gratis een monsterbox aan

Maak kennis met ons veelzijdige aanbod van materialen, kleuren, gewichten en inspiratie!

 

Hierom kies je voor bergman media

 Alle techniek en expertise in eigen huis
 Klein team van specialisten
 Creatief en oplossingsgericht
Korte lijntjes, duidelijke communicatie

We houden ervan om direct te communiceren met ‘diegene die we moeten hebben’. En zo werken we dus ook met onze collega drukkerijen. De lijntjes zijn kort. We investeren ook in de kennisoverdracht tussen onze medewerkers, dus zij kennen ook altijd in grote lijnen de werkwijze van jullie als collega drukker.

Samenwerken? Leuk!

Zoals gezegd investeren wij bij Bergman Media in ons netwerk. We onderzoeken graag de mogelijkheden om elkaar te versterken en aan te vullen.

Een concrete opdracht en benieuwd of wij het kunnen? Vraag een offerte aan!

Ben je een collega drukker en zoek je een specialist in lenticulair drukwerk of een drukker die zowel grote als kleine oplages snel kan leveren? Neem contact met ons op en we plannen graag een kennismaking in!

Herman brood

20 jaar na het overlijden van Rock-'n-Roll artiest en kunstenaar Herman Brood ontdekten zijn vrouw Xandra Brood en zus Beppie Brood enkele dozen afgeladen met niet eerder vertoonde tekeningen, brieven, postkaarten, schetsen en poëzie vol humor, liefde, drama en verdriet. Deze bijzondere ontdekking wordt nu gebundeld in een mega uitgave. Deze gelimiteerde uitgave met een oplage van slechts 500 exemplaren omvat ruim 3750 niet eerder vertoonde werken van Herman Brood. Het boek ligt in een prachtig vormgegeven doos met lenticulaire druk. Bergman Media verzorgde het lenticulair drukwerk.

Bron: www.uitgeverijkomma.nl

de nummer 1 in lenticulair

"Ja wij drukken ook lenticular", kan ik met regelmaat beantwoorden. En krijgen wij de vraag "kunnen jullie dat ook?", ja, dat kunnen we. Hoewel het een techniek is die al jaren bestaat is het niet zo dat iedere drukkerij de kennis en ervaring heeft met deze techniek. Klanten noemen het ook wel 3D, bewegend drukwerk, flippo's, flipflop, animatie of holografisch.

Door de ervaring die wij door de jaren hebben opgedaan zijn we in staat te adviseren wanneer we een ontwerp onder ogen krijgen. Het is een erg mooie techniek om mee te werken. Het resultaat is eigenlijk altijd indrukwekkend.

innovatief drukwerk

Met deze LED-UV technologie ondervindt u alle voordelen van conventioneel UV-offsetdruk zonder alle negatieve milieubelastende elementen zoals ozon en stickoxide. Het milieuvriendelijk drukprocedé draagt er tevens toe bij, dat het energieverbruik ten opzichte van traditionele UV drastisch wordt teruggedrongen, zelfs tot wel 70%. 

Door deze kostbare investering kunnen we onze klanten voorzien van een nog grotere variatie aan producten. Met deze technologie is offset drukwerk direct droog en verwerkbaar.

 

huisstijl

Briefpapier

Bureau onderleggers

Jaarverslagen

Mappen

Visitekaartjes