Bergman Branche

Educatie & onderwijs

DRUKWERK IN OPLEIDINGSINSTITUTEN EN HET ONDERWIJS
‘Snel en professioneel gedrukt lesmateriaal’

Lesmateriaal drukken: snel en precies

Als er de volgende dag een training, workshop of cursus op het programma staat en de studie- of lesstof specifiek is toegespitst op de cursisten van die dag, is het fijn als een drukker op korte termijn nog kan zorgen voor werkboeken en studiemappen met de juiste inhoud. Met de juiste sheets ingestoken in de mappen op pad gaan en op een professionele manier te presenteren aan de student, zorgt ervoor dat de educatie die u biedt beter beklijft.

Om de consistentie te bewaren is het fijn als teksten van verschillende auteurs samengevoegd kunnen worden in één dezelfde layout en dat verschillende sheets altijd in dezelfde vormgeving worden uitgegeven. Ook bewaren we zo de eenheid in kleur tussen verschillende versies. 

Oog voor detail is belangrijk: van materiaalkeuze tot afwerking

Om lesmateriaal zo effectief mogelijk in te zetten is oog voor detail belangrijk. Het is prettig als de drukker meedenkt in de uitvoering van het drukwerk. De materiaalkeuze is bijvoorbeeld al een belangrijke. Voor educatie waarbij het lesmateriaal slechts ondersteunend is, is het misschien niet belangrijk om voor een duurzame map te kiezen, maar kan een insteekmap voldoen. Is het voor de student prettig om de lesstof als naslagwerk te blijven gebruiken? Dan is het wel interessant om bijvoorbeeld in een ringmap met harde kaft te gaan. Ook over de afwerking van het drukwerk dient goed te worden nagedacht. Moet de mogelijkheid bestaan om aantekeningen in de kantlijn te plaatsen? Dan moeten we zorgen dat we het papier zo afwerken dat het beschrijfbaar blijft. Wordt er in laboratoria geëxperimenteerd tijdens de cursus en is er het risico op contact met een vloeistof? Dan zullen we moeten kijken hoe we het papier waterdicht afwerken.

DIRECT ADVIES

Andree Bergman

Productspecialist

 

vraag gratis een monsterbox aan

Maak kennis met ons veelzijdige aanbod van materialen, kleuren, gewichten en inspiratie!

 

Hierom kies je voor bergman media

 Alle techniek en expertise in eigen huis
 Klein team van specialisten
 Creatief en oplossingsgericht
Distributie en afhandeling van het lesmateriaal

Als het gaat om workshops, trainingen of presentaties op locatie is het natuurlijk prettig als het lesmateriaal just-in-time op de trainingslocatie wordt afgeleverd. U kunt zich voorstellen dat het voor een docent prettig is om op de trainingslocatie de mappen met lesmateriaal aan te treffen. 

Het voorradig houden van de lesmappen en die insteken met de juiste materialen en sheets, is een extra service die als prettig wordt ervaren. Door te drukken met geavanceerde technieken zoals LED-UV of moderne digitale printers zijn alle oplages, van groot tot klein, op dezelfde korte termijn leverbaar.

Bergman Media en educatief drukwerk

Bij Bergman Media hebben we erg ruime ervaring met het afhandelen van drukwerk voor educatieve toepassingen. Specifiek in de Healthcare leveren we jaarlijks grote hoeveelheden sheets, werkmappen en ander studiemateriaal. Altijd precies toegespitst op de specifieke situatie en perfect op tijd geleverd.

Benieuwd naar geschikte afwerkingen voor uw studiemateriaal? Vraag de monsterbox aan!

Geeft u vaak trainingen en workshop en zoekt u een partij om uw studiemateriaal te verzorgen? Stuur een ons een bericht en we maken snel een afspraak.

Herman brood

20 jaar na het overlijden van Rock-'n-Roll artiest en kunstenaar Herman Brood ontdekten zijn vrouw Xandra Brood en zus Beppie Brood enkele dozen afgeladen met niet eerder vertoonde tekeningen, brieven, postkaarten, schetsen en poëzie vol humor, liefde, drama en verdriet. Deze bijzondere ontdekking wordt nu gebundeld in een mega uitgave. Deze gelimiteerde uitgave met een oplage van slechts 500 exemplaren omvat ruim 3750 niet eerder vertoonde werken van Herman Brood. Het boek ligt in een prachtig vormgegeven doos met lenticulaire druk. Bergman Media verzorgde het lenticulair drukwerk.

Bron: www.uitgeverijkomma.nl

de nummer 1 in lenticulair

"Ja wij drukken ook lenticular", kan ik met regelmaat beantwoorden. En krijgen wij de vraag "kunnen jullie dat ook?", ja, dat kunnen we. Hoewel het een techniek is die al jaren bestaat is het niet zo dat iedere drukkerij de kennis en ervaring heeft met deze techniek. Klanten noemen het ook wel 3D, bewegend drukwerk, flippo's, flipflop, animatie of holografisch.

Door de ervaring die wij door de jaren hebben opgedaan zijn we in staat te adviseren wanneer we een ontwerp onder ogen krijgen. Het is een erg mooie techniek om mee te werken. Het resultaat is eigenlijk altijd indrukwekkend.

innovatief drukwerk

Met deze LED-UV technologie ondervindt u alle voordelen van conventioneel UV-offsetdruk zonder alle negatieve milieubelastende elementen zoals ozon en stickoxide. Het milieuvriendelijk drukprocedé draagt er tevens toe bij, dat het energieverbruik ten opzichte van traditionele UV drastisch wordt teruggedrongen, zelfs tot wel 70%. 

Door deze kostbare investering kunnen we onze klanten voorzien van een nog grotere variatie aan producten. Met deze technologie is offset drukwerk direct droog en verwerkbaar.

 

huisstijl

Briefpapier

Bureau onderleggers

Jaarverslagen

Mappen

Visitekaartjes