Logo_Bergman_RGB_website
icoon-webnmobile-small-537

OVERZICHT KWIJT... OF LIEVER ALLES ONDER CONTROLE?

MAXIMAAL RENDEMENT VAN UW COMMUNICATIE

De productiekosten van drukwerk bedragen maar 14% van de totale kosten. De overige 86% wordt bepaald door het ontwerpen, corrigeren, bestellen, opslaan en distribueren van drukwerk.* Optimaliseer uw workflow met Design2Print en bespaar op de twee meest kostbare grondstoffen van uw organisatie: “Tijd en geld!”
*Bron: InfoTrends

UP TO DATE, EFFECTIEF EN VEILIG

Design2Print is dé online applicatie om uw bedrijfsuitingen te ontwerpen, beheren en bestellen. Door het gebruik van op uw wensen gebaseerde templates, profiteert u van gemak, service en snelheid, en krijgt u direct inzicht in de productiekosten. Zo wordt het eenvoudig om snel in te spelen op de vraag naar drukwerk en digitale marketing.


24/7 TOEGANG TOT UW WEBSHOP

Altijd online toegang tot uw producten, ideaal om bijvoorbeeld uw advertenties, brochures en flyers te voorzien van actuele tekst en afbeeldingen. Ook gecompliceerde producten zoals verpakkingen en telefoonhoesjes kunt u zelf online aanpassen. Uiteraard is ook uw huisstijldrukwerk eenvoudig te bestellen via een persoonlijk account in een beveiligde webomgeving.


TAKE CONTROL MET DESIGN2PRINT

Doordat logo’s, kleuren en bijvoorbeeld productfoto’s beschikbaar zijn bij elk product, blijft de enige uitdaging de inhoud. De realtime weergave geeft grip op het eindresultaat. Een actuele boodschap die aansluit bij uw doelgroep met de output die u wenst. 24/7 uw documenten beheren op een centrale locatie nu binnen bereik voor iedereen, met Design2Print van Bergman.

Vraag een gratis demo aan via info@bergmanmediagroup.nl